Webinar’a Katılın | Siber Tehditlere Karşı Güçlü Koruma

Hakkımızda

Biz Kimiz- InfinitumIT ile Tanışın

InfinitumIT, 2017 yılında bilgi güvenliği ve siber güvenlik alanında uzmanlaşmış profesyonellerin katkılarıyla kurulmuş bir şirkettir. Kurum ve kuruluşların dijital varlıklarının bilgi güvenliği ihtiyaçlarını, en güncel tehdit vektörlerini dikkate alarak çok yönlü bir şekilde korumaktayız.

Profesyonel Siber Güvenlik Hizmetleri

InfinitumIT olarak, müşterilerimizin fikirleri ve ihtiyaçlarına odaklanarak, yeni ve kaliteli çözümler üreterek şirketlerinin güvenlik seviyesini dünya standartlarına getiriyoruz. Siber güvenlik ve bilgi güvenliği alanlarında müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği hizmetleri sağlayabilecek tecrübeye sahip uzman kadromuzla müşteri memnuniyeti odaklı çözümler üretiyoruz. “Güvenlik bir ürün değil, bir süreçtir.” düsturuyla çalışarak, çalışma esnasında ve sonrasında müşterilerimizin yanında olduğumuzu vurguluyoruz. Yeni bir güvenlik anlayışı sunuyoruz.

InfinitumIT

VİZYON & MİSYON

Vizyonumuz

Yenilikçi ve güncel kalma mottosuyla her zaman içinde bulunulan zamanın ihtiyaçlarına uygun ürün, hizmet ve danışmanlık çözümlerini sunmak.

Misyonumuz

Her geçen gün daha da yaratıcı olan siber güvenlik tehditlerine karşı, kurum ve kuruluşları nitelikli uzman ve danışman kadromuzla en yenilikçi yaklaşımlarla geleceğe hazırlamak ve global bilgi güvenliği liginde en üst sıralarda yer almak.

InfinitumIT

Değerlerimiz

“Güvenilir İş Ortağı” kimliğine sadakatle, şeffaf, denetlenebilir, mahremiyet ve ketumiyetle danışmanlık ve hizmet süreçlerini sürdürmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır. İnsan kaynağımız, iş ortaklarımızı hizmet ve danışmanlıklarımızla buluştururken yüksek kaliteyi hedeflemekte olup çalışma arkadaşlarımızın yeteneklerini geliştirme, tecrübe ve birikimlerini artırma konularına odaklanmaktadır. Tüm çalışma arkadaşlarımız, şirket kültürümüzü ve iş prensiplerimizi benimser ve iş ve işlemlerini yürütürken bunlara azami dikkat ederler. İş ortaklığı ekosistemimizle birlikte 400’den fazla müşteri ve referansımızla ulusal ve uluslararası birçok özel ve kamu kuruluşuna hizmet vermekteyiz.

InfinitumIT

Tarihçemiz

2017
InfinitumIT Kuruluş
2017
2019
Japonda, Amerika ve İngiltere'de 5, Türkiye'de 163+ olmak üzere toplamda 163 müşteriye ulaştık
2019
2021
Afrika, Katar, Dubai +251 Müşteri
2021
2022
53 Mühendis, 2 ürün, 450+ Müşteri, Blog, Makale ve Global Raporlar
2022
2023
CrowdStrike Partnerliği
A
2023

InfinitumIT

YÖNETİM KADROMUZ

gokhan

Gökhan Yüceler

Founder
gokhan

Gökhan Yüceler

Founder
gokhan

Gökhan Yüceler

Founder